Onze pakketten worden verstuurd met PostNL & DPD. Op onze website staat bij elke lamp de levertermijn weergegeven. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een mail met daarin de exacte dag van aflevering.

Uw lamp wordt binnen het gestelde aflevertermijn bij u afgeleverd. Heeft u uw lamp uiterlijk voor een bepaalde datum nodig? Bijvoorbeeld op de volgende werkdag. Neem dan even telefonisch contact op met 030 – 2593269 om verzekerd te zijn van een snelle levering.

Verzendkosten

Voor een bestelling onder de € 50 berekenen wij € 4,95 verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 50 is de verzending gratis.

Informatie over de aflevering

Nadat u besteld heeft ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Hierop volgend ontvangt u een mail met daarin de dag van aflevering vermeldt.

Niet thuis?

Is er op bepaalde dagen niemand thuis aanwezig dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen formulier tijdens het bestellen. Ook kunt u tijdens het bestellen de gewenste dag van aflevering aangeven.

Bent u niet thuis wanneer de bezorger voor de deur staat? De bezorger komt de volgende dag weer terug voor een tweede poging om het pakket af te leveren. Ook kan de bezorger het pakket bij de buren afleveren. Wanneer u liever niet wilt dat uw pakket bij de buren afgeleverd wordt kunt u dit aangeven in het opmerkingen formulier tijdens het bestellen.

Wanneer de bezorger langs is geweest en wanneer het pakket ergens anders is afgeleverd ontvangt u een briefje in uw brievenbus.

Uw pakket ophalen?

Op afspraak kunt u uw pakket ook ophalen in ons magazijn in Utrecht. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon 030 – 2593269 of per e-mail.

Openingstijden magazijn (op afspraak):
Maandag t/m Vrijdag 09.00 – 17.00