Bent u een professional? Actief met interieurinrichting, verlichting, standbouw,.. Bekijk onze voordelen voor professionals.

Enkelzijdige lichtbakken

Dubbelzijdige lichtbakken

Maatwerk lichtbak bestellen kan eenvoudig online. In het overzicht kun u selectie maken uit lichtbakken met rechte hoeken, ronde, ovale en dia-lichtbakken. De collectie recht hoekige, ronde en ovale lichtbakken wordt voornamelijk buiten op de gevel gebruikt. Dia-lichtbakken worden binnen toegepast.

De aangeboden lichtbakken worden uitgevoerd met LED verlichting. In plaats van TL verlichting worden de bakken uitgevoerd met LED modules. Steeds meer lichtbakken verzorgen we van deze energiezuinige verlichting. De besparingen kunnen hierbij oplopen tot wel 80%. Gezien het hoge aantal TL’s in een lichtbak levert dit al snel een hoge besparing op.

Ook bestaande lichtbakken bouwen we om naar LED verlichting. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lichtbak in RAL kleur, eigen ontwerp, belettering & installatie

In veel gevallen kan de lichtbak met het juiste formaat direct online besteld worden, mocht uw maat er toch niet bij staan vraag dan een offerte op maat. Standaard worden de lichtbakken uitgevoerd met de zilvergrijze, geanodiseerd aluminium omlijsting. Wilt u de omlijsting in uw eigen RAL kleur laten spuiten dan kunt u dit in uw offerte-aanvraag aangeven. Tegen een kleine meerprijs wordt de bak geleverd in uw huisstijl kleuren.

Belettering en installatie van lichtbakken doen we ook. U kunt de lichtbak dus ook direct compleet met uw belettering bestellen en mogelijk ook op laten hangen door onze monteurs.

De lichtbakken zijn inclusief verlichting en hebben een aluminium hangprofiel (zie foto). De fontplaat is 3/4 mm dik en heeft een opaal witte kleur (standaard). U kunt de fontplaat ook in een kleur naar keuze bestellen. Ook kunt u de gewenste lichtbak inclusief schemerschakelaar bestellen.

Neem contact op voor vrijblijvend advies en/of een offerte op maat

Direct de opties per mail of telefoon ontvangen. Stel hieronder uw (aan-)vraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail contact met u op.

Lichtbak kopen en laten bezorgen?

Heeft u een lichtbak nodig en wilt u deze zelf of door iemand anders laten monteren? Bekijk al onze producten voor de gewenste lichtbak inclusief de bijbehorende prijs.

U kunt zelf een enkelzijdige of dubbelzijdige lichtbak selecteren. Vervolgens ziet u hier het overzicht voor de vorm van de lichtbak, deze varieert van rechthoekige tot ronde lichtbak en ook een lichtbak in de vorm van uw logo kunnen we produceren.

Wilt u advies of een offerte op maat voor uw lichtbak. Vul uw contactgegevens in bij het lichtbak offerteformulier, wij nemen op korte termijn contactmet u op!

Offerte op maat, lichtbak belettering & installatie

Lichtbakshop.nl is onderdeel van Lumined. Lumined verzorgt verlichtingsprojecten voor bedrijven en instellingen. Wij hebben ruime ervaring in het monteren en aansluiten van lichtbakken en lichtreclame. Stel uw aanvraag per mail of per telefoon. Wij bieden u een compleet lichtbak voorstel voor uw product inclusief de installatie van de lichtbak.

Rechthoekig, dubbelzijdig en ronde lichtbak

Elke lichtbak heeft zijn eigen vorm en functionaliteit. Uiteindelijk is het doel meestal hetzelfde, namelijk in stijl van uw onderneming jezelf laten zien. Bij elk type lichtbak heeft u de keuze om de lichtbak met of zonder bedrukking te bestellen.

Lichtbak kopen op internet? Profiteer van de scherpste prijzen online. Door schaalgrootte kunnen wij uw lichtbak goedkoop en vakkundig in elkaar zetten. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste lichtbak.

Ovale wandlichtbakken kunt u enkelzijdig en dubbelzijdig bestellen. Bij de enkelzijdige versie heeft u aan één kant een witte plaat met lichtuitstraling. Bij de dubbelzijdige heeft u aan 2 kanten een witte plaat waarop u reclame kunt uitten. Net als de ovale lichtbak is ook de ronde lichtbak in dubbelzijdig en enkelzijdig te bestellen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds bellen met onze klantenservice.

Tips

– Kies voor een lichtbak met LED verlichting. De extra investeringskosten zijn minimaal en bij een lichtbak met een gemiddelde omvang bespaart u gauw enkele honderden euro’s per jaar op de energiekosten.

– Zelf monteren? Gebruik enkel 4 pluggen voor in de muur met daarbij krachtige schroeven.

– Naast deze lichtbak nog een andere lichtbak? Bestel een losse schemerschakelaar en sluit meerdere lichtbakken aan op één schakelaar.

Advies en projectrealisatie

Naast de gigantische collectie die u direct online kunt bestellen kunt u ons ook bellen voor advies op maat / op locatie en projectrealisatie. Onze verlichting specialisten komen in overleg graag bij u langs om advies te geven voor uw bedrijf (-sruimte). Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons te laten uitvoeren.

Bel ons op 030 – 6339653 of vul het onderstaande aanvraagformulier om te overleggen voor de mogelijkheden.