Installateurs, projectinrichtes, standbouwers, projectinrichters, architecten en andere professionele gebruikers helpen we graag verder met hun verlichting. Hierbij kunt u profiteren van onze grote collectie van meer dan 15.000 lampen voor in woning en bedrijf. De meeste producten zijn hierbij direct op voorraad om een zo kort mogelijke levertijd te garanderen, ook wanneer het om grotere aantallen gaat.

Door onze grote collectie lampen voor bedrijfs- en woninginrichting kan je bij ons ook de lamp vinden voor unieke inrichtingen. Hierbij heb je bijvoorbeeld een ruime keus in lampen in gekleurde uitvoeringen zoals paars, groen en geel.

Onze lampen betrekken we uit Duitsland, België, Nederland, Litouwen en verschillende andere Europese landen. Daarnaast komen er kwalitatieve lampen en onderdelen uit Azië zoals China, Taiwan en India.

Account aanmaken

We willen graag investeren in een duurzame relatie die zich kenmerkt door scherpe prijzen, goed advies en snelle levertijden. Maak hieronder een account aan en ontvang in circa 30 minuten onze voordelen en kortingen voor u als professionele wederverkoper.

Account aanmaken

Offerte aanvragen

Naast de gigantische collectie die u direct online kunt bestellen kunt u ons ook bellen voor advies op maat / op locatie en projectrealisatie. Onze verlichting specialisten komen in overleg graag bij u langs om advies te geven voor uw bedrijf (-sruimte). Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons te laten uitvoeren.

Bel ons op 030 – 2593269 of stuur uw mail naar info@noobl.com