Voor de betaling kunt u gebruikmaken van de vertrouwde een eenvoudige betaalmogelijkheden. U heeft bij het bestellen de keuze in de onderstaande betaalmogelijkheden:

 

Ideal

Met iDEAL kunt u met uw random reader veilig en snel betalen. Hierbij kunt u uw eigen bank selecteren. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

 

Mister Cash

Mister Cash is vooral bekend in België. Als Belgische (of Nederlandse) klant kunt u eenvoudig via uw eigen bank online betalen.

 

AchterafBetalen

AchterafBetalen is de manier om uw bestelling pas af te rekenen wanneer u de lamp al binnen heeft. Hierbij kunt u tot 3 dagen na ontvangst van uw bestelling de bestelling betalen door middel van een link die naar u toegestuurd wordt per mail.

De betaalmethode Achteraf Betalen wordt verleend door het bedrijf Billink. Op basis van de in te vullen gegevens nemen hun het eventuele risico van deze betaalmethode voor ons uit handen. Er zijn gevallen waarbij het systeem wordt afgebroken wanneer u uw bestelling wilt bevestigen met Achteraf Betalen. De meest voorkomende oorzaken hiervoor kunnen zijn:

Wanneer de bestelling niet mogelijk is met Achteraf betalen willen we u vragen om een alternatieve betaalmethode te selecteren. Wanneer u er echt niet uitkomt kunt u hiervoor ook contact opnemen met onze klantenservice.

 

Overmaken

Kiest u voor overmaken? Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een overzicht van uw bestelling met daarin ook onze bankgegevens. Zodoende kunt u het bedrag overmaken onder het ordernummer van uw bestelling, deze staat ook vermeldt in de bevestigingsmail.

 

PayPal of Creditcard (Mastercard, Maestro & Visa)

Creditcard betalingen zijn ook mogelijk bij ons. Selecteer bij het afrekenen de gewenste methode en rond uw bestelling hiermee af.

 

Op factuur 

Voor zakelijke bestellingen kunnen we uw producten op factuur leveren. Voor deze bestellingen kunt u contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail. Onder andere kunt u dit doen door direct uw offerte aanvraag toe te mailen. De factuur kan na ontvangst van de bestelling binnen 30 dagen aan ons worden voldaan.

 

Bankgegevens

Rekeninghouder: NOOBL
Banknaam: Rabobank
Bankrekeningnummer: 310773601
IBAN rekeningnummer: NL27RABO0310773601